Produktet

Introduktion

Flamingo CMS® er et content management system, som bruges til at oprette, udvikle og vedligeholde websites. Herunder kan du se, hvilke funktioner der ligger i den nyeste version.

Oprette og redigere sider

Oprette og redigere sider

Du kan nemt oprette og redigere indholdssider på dit website via Flamingo CMS®. Der findes forskellige sidetyper, som kan layoutes forskelligt som fx forside, landingpage, indholdsside med flere. Der kan nemt tilføjes og slettes afsnit på en side, og der kan nemt justeres i rækkefølgen af afsnittene. Der er selvfølgelig også lagt op til, at siderne kan søgemaskineoptimeres.

Designskabeloner

Designskabeloner

For at man hurtig kan komme igang med sit nye website, stiller Flamingo CMS® flere designskabeloner til rådighed, som man frit kan benytte og tilpasse efter behov. Det eneste der kræves, hvis man vil benytte en af de gratis designskabeloner, er at man lader et lille 'Powered by Flamingo CMS®' stå i bunden af websitet. Det er selvfølgelig også muligt at skabe sit helt eget webdesign fra bunden.

Smarthphone brugergrænseflade

Smarthphone brugergrænseflade

En af de steder hvor Flamingo CMS® adskiller sig fra andre cms systemer, er at vi tilbyder adgang til udvalgte features fra softwaren via ens smartphone eller mobile enhed. Det vil ikke være muligt - eller give mening - at alle funktioner er tilgængelige på telefonen, men fx ser vi det som en relevant feature, at man kan følge statistikken, sende supportcases eller oprette brugere, når man er på farten og ikke lige har sin laptop ved hånden.

SEO URL's

Søgeoptimerede sidenavne

Vi går meget op i at dit website kan findes på internettet når brugere søger efter specifikke emner der netop tilhører dig. Et af de områder er søgeoptimerede urler/sidenavne. Med en Flamingo CMS® løsning kan du selv bestemme hvad dine indholdssider skal hedde, fx www.ditwebsite.dk/nyt-om-blomster.html eller www.ditwebsite.dk/specielle-tegneserier-fra-usa.html. Derudover er det altid en god idé at skrive teksterne på siderne, så de indeholder ord man gerne vil findes på.

Filarkiv

Filarkiv

For nemt at få adgang til sine filer på serveren (fx billeder, pdf, zip, word mv.), medfølger der i Flamingo CMS et filarkiv, som man kender det fra fx Windows. Her kan man nemt uploade og downloade filer samt oprette og slette mapper.

Brugeradministration

Brugeradministration

Der er mulighed for at oprette flere brugerkontoer til en løsning. Dette er relevant for større virksomheder eller organisationer, hvor man gerne vil administrere, hvem der skal have adgang til de forskellige løsninger. Som udgangspunkt vil der altid være en administrator konto og flere redaktør kontoer (admin og editors). Administratoren har adgang til alle funktioner i løsningen, og en redaktør har begrænset adgang til løsningen.

Mailadministration

Mailadministration

Der medfølger nem adgang og administraton af sine e-mails på domænet. Man kan oprette og slette e-mails samt justere, hvor meget hosting plads hver enkelt e-mail skal have reserveret.

Opret og rediger navigation

Opret og rediger navigation

Der er skabt nem adgang til at justere og redigere i navigationen/menuen på websitet. Det kan være, man fx vil have, at to menupunkter bytter plads, eller at en indholdsside bedre passer ind under et af de andre hovedemner på sitet.

Support

Support

Der medfølger selvfølgelig support til brugen af Flamingo CMS®. Dette kan tilvælges som abonnement, og man har derved adgang til at få hælp og svar på spørgsmål angående al brug af systemet. Hvis man ønsker særlig udviklerhjælp, er dette også muligt. Vi har bygget systemet, så det er muligt at få bygget sine egne moduler, som passer til netop ens eget behov.

Statistik

Statistik

Til ethvert website medfølger også muligheden for at følge besøgsstatistikken. Vi benytter Google Analytics og har bygget softwaren op, så man både kan benytte sin allerede eksisterende Google konto, eller selvfølgelig også få oprettet en helt ny til det nye website.


Flamingo CMS

Flamingo CMS®
Hvad koster produktet, services og hostingen?

Se priser på produktet »
Spørgsmål og svar

Hvem, hvad, hvor?
Hvis du har nogen spørgsmål til produktet, services, hvordan det hele fungerer, hvem du skal kontakte, hvordan du kommer igang osv, kan du starte med at kigge i vores FAQ, måske finder du allerede dit svar her!

Klik her for at se FAQ »
Kontakt os

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål og gerne vil høre mere om Flamingo CMS®, må du endelig kontakte os. Både via telefon, e-mail eller brevdue.

Kontakt os her »