Flamingo CMS® servicebeskrivelse og forretningsbetingelser

Softwarens funktion

Flamingo CMS® er et content management system. Det bruges til at oprette, udvikle og vedligeholde websites og websider på internettet. Man kan både opbygge designet og informationsarkitekturen, samt styre indholdet som fx tekst og billeder.

Teknik

Når der bestilles en løsning bliver produktet installeret på Flamingo CMS® servere, hvorfor der ikke bliver tilsendt nogen fysisk CD-ROM eller andet medie til kunden. Softwaren vil kun fungere i Flamingo CMS® miljø, og der kan derfor ikke tages en sikkerhedskopi af softwaren på kundens side. Derimod foretager Flamingo CMS® løbende backup af både kildekode, kundeløsninger og indholdsdatabaser.

Kunden får derimod direkte privat adgang til sine egne løsninger med de forskellige brugerkontoer, der er oprettet. Der kan logges på den pågældende løsning fra enhver computer, tablet eller smartphone, der er tilsluttet internettet. Dog er det vigtigt, at man ikke bruger funktionen 'Gem login' på offentlige computere såsom på biblioteket og lignende.

Systemkrav

For at kunne tilgå sin egen Flamingo CMS® løsning via en computer, skal følgende være opfyldt og installeret:

- Tilsluttet internettet
- Adobe Flash 10+
- JavaScript

Derudover skal en eller flere af følgende browsere være installeret:

- Google Chrome 2+
- Mozilla Firefox 3+
- Apple Safari 4+

For at kunne tilgå sin egen Flamingo CMS® løsning via mobile enheder, skal følgende krav være opfyldt og installeret:

- Android 2+ eller iOS 3+
- Tilsluttet wifi eller mobilt bredbånd
- WebKit eller Android browser

Ejerskab

Flamingo CMS® er et dansk registreret varemærke. Det er udviklet og ejet af Mediagram, der er en dansk virksomhed med adresse i København.

Fakturering

Al fakturering vil ske fra Mediagram. Fakturering af licens vil ske umiddelbart efter en løsning er bestilt, og fakturering af web- og mailhosting, samt andre serviceydelser vil ske med virkning fra førstkommende måned og året ud. Derefter vil fakturering ske på årsbasis. Hvis man derfor bestiller en løsning i marts måned, vil faktureringen indholde betaling fra april og resten af året ud. Derefter vil web- og mailhosting blive faktureret på årsbasis.

Ansvar og driftsikkerhed

Mediagram benytter Surftown Danmark som underleverandør til web- og mailhosting. Det betyder, at Mediagram til enhver tid tilslutter sig Surftowns forretningsbetingelser, samt lægger sig op ad Surftowns meddelelser omkring serverstatus, oppetid, vedligeholdelse og opgraderinger. Surftowns forretningsbetingelser kan læses her. Hvis man selv ønsker at følge Surftowns serverstatus kan dette ske via dette link.

Opsigelse af løsninger og serviceydelser

Man kan til enhver tid opsige sine Flamingo CMS® løsninger med tilhørende serviceydelser, web- og mailhosting. Denne opsigelse skal ske skriftligt - elektronisk eller via post. Man vil derefter have adgang til sin løsning og serviceydelser i den til enhver tid indeværende betalte periode. Når perioden er udløbet, vil der ikke længere være adgang til løsninger eller indholdsdatabaser. Betalte løsninger, web- og mailhosting samt andre tilkøbte serviceydelser, kan ikke refunderes.

Kontakt os

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål og gerne vil høre mere om Flamingo CMS®, må du endelig kontakte os. Både via telefon, e-mail eller brevdue.

Kontakt os her »
Flamingo CMS

Flamingo CMS®
Hvad koster produktet, services og hostingen?

Se priser på produktet »