FAQ

Hvad er CMS?

CMS står for Content Management System, og er et software værktøj. Det bruges til at oprette, udvikle og vedligeholde websites på internettet. Man kan både opbygge designet og informationsarkitekturen, samt styre indholdet som fx tekst og billeder.

Det smarte ved et CMS er, at flere brugere samtidigt kan tilføje og redigere indhold på et website, uden at have yderligere erfaring med html, webdesign, ftp klienter osv. Det eneste der kræves, er en computer der er på internettet og en brugerkonto til softwaren.

Kan jeg opdatere eget website via min smartphone?

Ja, med Flamingo CMS® kan du følge statistik for besøgende, oprette brugerkontoer, se hostingforbrug, læse dokumentation og flere andre funktioner. Du tilgår samme adresse på din smartphone som via din computer, fx domaene.dk/admin - og så registrerer softwaren selv, hvilken brugergrænseflade der skal vises. På smartphones er skærm og skærmstørrelse jo noget mindre end på computere, så knapper, tekst og funktioner skal være noget større og lettere at trykke på.

Hvordan får jeg et design til mit nye website?

Du kan nemt komme igang med dit website ved at bruge nogle af de gratis designskabeloner, som Flamingo CMS® stiller til rådighed. Vi kan også hjælpe med at skabe dit helt eget webdesign fra bunden af. Kontakt os her for at høre mere om webdesign i Flamingo CMS®. Du kan selvfølgelig også helt selv designe dit egen website, som du ønsker det.

Kan jeg nemt og hurtigt skabe et website?

Ja, med Flamingo CMS® kan du hurtigt og nemt komme igang med dit nye website. Vi har flere forskellige gratis designskabeloner, som man frit kan benytte og derefter implementere indhold på websitet.

Skal jeg selv sørge for domænenavn?

Nej, vi hjælper dig med at overføre dit eksisterende domæne over til os. Det er en nem lille proces, som i alt tager et døgn. Hvis du ikke har noget domænenavn, hjælper vi dig også med at finde det rigtige, og vi kan også hjælpe dig med selve købet. Du kan søge her for at se hvilke domæner, der er optaget, og hvilke der er ledige.

Findes der support til produktet?

Ja, med Flamingo CMS® følger tilbuddet om et supportabonnement. Du kan også bestille et klippekort, hvis du gerne vil have hjælp til at udvikle funktioner eller features på dit website. Du kan se priser på supportabonnement og klippekort her.

Hvad dækker supportabonnementet over?

Abonnementet dækker alle spørgsmål angående brugen og funktionaliteten af softwaren. Alle supportsager bør oprettes via supportformularen inde i selve cms systemet. Så får man tildelt et unikt support id, som man senere hen kan referere til. Det er også muligt at ringe til os med spørgsmål eller beskeder, hvis ens løsning mod forventning pludselig er nede eller ens website ikke er tilgængeligt via internettet. Hvis man ringer med spørgsmål omkring brugen af selve softwaren, vil man blive opfordret til at oprette en supportsag, som først beskrevet i dette afsnit. Det sikrer dig den bedst mulige historik og behanding af supporthenvendelsen.

Hvor finder jeg dokumentation og vejledninger?

Der findes dokumentation og vejledning på alle funktioner og brugen heraf. Disse kan findes inde i systemet på forsiden, når man er logget ind. Disse kan frit benyttes, og i mange tilfælde vil man kunne finde svaret på sine spørgsmål her. Hvis der mod forventning ikke er information lige omkring det pågældende emne, kan man altid oprette et supportsag, hvis man har et abonnement.

Hvordan bestiller jeg Flamingo CMS®

Du kan nemt oprette dig som kunde, og samtidig bestille Flamingo CMS® her. Så vil du blive kontaktet, og efter at have betalt for softwaren vil du få tilsendt dit første login. Derefter kan du selv oprette flere brugerkontoer eller fx ændre dit eget kodeord.

Spørgsmål og svar

Hvad indeholder produktet?
Med Flamingo CMS® følger en masse forskellige funktioner og features.

Se indholdet her »
Kontakt os

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål og gerne vil høre mere om Flamingo CMS®, må du endelig kontakte os. Både via telefon, e-mail eller brevdue.

Kontakt os her »